Τιμή: 8.50 €
Αυτό το έντονο rub, με αυθεντικά αμερικάνικα βότανα και μπαχαρικά δημιουργήθηκε ειδικά για να φτιάξετε χοιρινό χοιρινό στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο. Η πάπρικα, το κρεμμύδι και το τσίλι του δίνουν ένα smokey άρωμα, ενώ η σκούρα καστανή ζάχαρη εξασφαλίζει μια όμορφα καραμελωμένη κρούστα.
ΧΡΗΣΗ: Πασπαλίστε το μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών γενναιόδωρα πάνω από ένα μεγάλο κομμάτι χοιρινού κρέατος. Κατά προτίμηση χοιρινή σπάλα ή λαιμός (1,5-2kg). Αφήστε το να μαριναριστεί για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα. Βάλτε το κρέας στο φούρνο ή στο BBQ σε χαμηλή θερμοκρασία (110 ͦC). Κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε αργά μέχρι το κρέας να φτάσει σε θερμοκρασία 70 ͦC. Τυλίξτε το κρέας σε αλουμινόχαρτο και μαγειρέψτε για άλλες λίγες ώρες μέχρι η θερμοκρασία του πυρήνα να φτάσει τους 90-93 ͦC (συνολικός χρόνος ψησίματος 4-5 ώρες). Τραβήξτε το κρέας από τα κόκκαλα και απολαύστε!
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Αποφύγετε τη χρήση πάνω από κατσαρόλες με υδρατμούς. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλάτι, καστανή ζάχαρη, πάπρικα, ζάχαρη, πιπέρι, κρεμμύδι, τσίλι, μαντζουράνα, άρωμα, σπόροι μάραθου, φυτικό έλαιο (κράμπα). Φτιαγμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και μπαχαρικά Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα Χωρίς γλουτένη Χορτοφάγος Χωρίς ΓΤΟ
Ολοκληρώστε τον εξοπλισμό σας με συνδυαστικά προϊόντα από την KYSO