Γνήσιο ανταλλακτικό για τα ψυγεία ωρίμανσης κρέατος CASO Design:
DryAged Master 63 (Art.No. 00689)
DryAged Master 125 (Art.No. 00690)
DryAged Master 380 Pro (Art.No. 00691) - Απαιτούνται 2 τεμάχια
Ο ειδικός τύπος παλαίωσης: Ο ειδικός τύπος παλαίωσης κάνει τις μπριζόλες εξαιρετικά τρυφερές και αρωματικές. Στις Ηνωμένες Πολιτείες το κόντρα φιλέτο που ωριμάζει με τα κόκαλα είναι λατρεία εδώ και δεκαετίες. Η ξηρή ωρίμανση του κρέατος είναι η παλαιότερη μέθοδος παλαίωσης του κρέατος. Εδώ, το κρέας αιωρείται στο κόκκαλο για ορισμένο χρονικό διάστημα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Το CASO Dry Aged Cooler διαθέτει τόσο εξαιρετικά ρυθμιζόμενη τεχνολογία κλιματισμού όσο και πολύ υψηλής ποιότητας φινίρισμα: Ένα «must have» για απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του κρέατος.
Στο kyso.gr χρησιμοποιούνται cookies με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου.
Με την πλοήγησή σας στον ιστότοπο θεωρούμε ότι συναινείτε και αποδέχεστε την εγκατάστασή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας - Cookies.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 9:00πμ. - 4:00μμ.
Μπορείτε πάντα να κάνετε τις αγορές σας και από το e-shop μας www.kyso.gr.
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter της KYSO Garden Furniture - Barbecue και θα σας ενημερώνουμε για την παραλαβή νέων προϊόντων και τον προγραμματισμό σεμιναρίων ψησίματος με προϊόντα της Weber.