Το “Sportsman’s Pro Combo”, περιλαμβάνει την ομώνυμη μαντεμένια ψησταριά τύπου hibachi (ιαπωνικό σκεύος) σε συνδυασμό με το δοχείο εκκίνησης για πυρακτωμένα κάρβουνα σε μόλις 10 λεπτά! Η ψησταρια Sportsman’s Pro, με σχεδιασμό τεσσάρων τεμαχίων & σχάρα που αφαιρείται, κάνει την συναρμολόγηση και τον καθαρισμό “παιχνιδάκι”, αφηνοντάς σας να εστιάσετε στη διασκέδαση. Οι διπλοί αεραγωγοί σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμότητα καθώς μαγειρεύετε. Φτιαγμένη στην Αμερική με σίδερο και λάδι, η Seasoned επιφάνεια ψησίματος με 100% φυτικό λάδι, της Lodge είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές. Συνοδεύεται από ένα σετ λαβές Hook & Carry από ατσάλι για ασφαλές κράτημα κατά την μεταφορά.
SPORTSMAN'S GRILL
Seasoned με 100% φυσικό φυτικό λάδι
Με αφαιρούμενη σχάρα για εύκολη προσθήκη κάρβουνου
Με συρόμενο δοχείο συλλογής στάχτης για να ελέγχετε με ευκολία την θερμοκρασία και την ροή του αέρα και να απομακρύνετε με ευκολία τη στάχτη μετά το ψήσιμο
Συμπεριλαμβάνεται ένα σετ ατσάλινες λαβές μεταφοράς “Hook & Carry”
Κατασκευασμένο στις Η.Π.Α.
Βάρος: 15.73kg
Διαστάσεις: 55.52x24.76x19.05cm
ΔΟΧΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Το δοχείο, είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα ανθεκτικό στη σκουριά
Με ύψος 30,48 cm για να χωράει επαρκή ποσότητα κάρβουνου
Ξύλινο προστατευτικό λαβής
Κατάλληλο για χρήση ΜΟΝΟ σε εξωτερικό χώρο
Βάρος: 1kg
Διαστάσεις: 28.45x16.20x30.48cm
8 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ SPORTSMAN'S PRO
1. Τοποθετήστε την μαντεμένια ψησταριά σε μια μη έφλεκτη, ανθεκτική στη θερμότητα επιφάνεια, όπως το έδαφος, μια πέτρινη πλάκα, ένα υπαίθριο βοηθητικό τραπέζι ή ένα κομμάτι τσιμέντο.
2. Χρησιμοποιήστε τις βίδες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία για να στερεώσετε την ψησταριά στην βάση της.
3. Σύρετε το συρτάρι συλλογής στάχτης πάνω στους οδηγούς μέσα στη βάση της ψησταριάς.
4. Φορώντας μαγειρικά γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε το δοχείο εκκίνησης για να ανάψετε τα κάρβουνα. Στη συνέχεια, ρίξτε τα αναμμένα κάρβουνα στο εσωτερικό της ψησταριάς.
5. Καθαρίστε τη σχάρα, τοποθετήστε τη πάνω από το μπολ της ψησταριάς & προθερμάνετε.
6. Χρησιμοποιήστε τις 2 λαβές Hook & Carry για να σηκώσετε τη σχάρα για να προσθέσετε κάρβουνα, να αλλάξετε θέση στην ψησταριά ή να σύρετε το συρτάρι στάχτης για να ανοίξει ή να κλείσει.
7. Απλώστε λάδι στη σχάρα για να μην κολλήσει το φαγητό.
8. Ψήστε το φαγητό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας (rare, medium ή well done) και απολαύστε!